ska fatta mig kort... försöka

Jag kan säga såhär; det är lov. Och det innebär typ samma sak som alla andra somrar - har fullt upp fast jag egentligen inte har mycket för mig.

Dock har jag ett jobb nu, ett underbart jobb. Lite slitsamt men har så underbara kollegor och kunder. Och att vakna upp varje morgon och känna att man utvecklas mer och mer är så himla roligt.

Samtidigt som jag känner mig klok och vuxen så vill jag vara liten. Det är väl där ångesten tar plats i mig. Den ständiga oron inför framtiden. Usch. Men det känns som att det mesta går åt rätt håll, jag är frisk och mår bra och det är underbart.

Min Michael är här hos mig, äntligen. Skulle kunna skriva en bibel om mina känslor angående det just nu. Det är så skönt, jag tror inte att någon som inte gått igenom det vi har kan förstå. Att så små saker som att få ta på den man är kär i, vakna på natten och veta att man inte är ensam, kunna luta sig på någons axel i soffan...

Mitt sommarlov hittills har bestått av jobb, vänner och fotboll. Dock har vi uppehåll i fyra veckor nu så jag lär bli tjock som en gris.  

Denna vecka har vi besök från Tyskland, döjobbigt. De äter upp oss, helt enkelt. Och jag äter upp deras choklad.

Just nu sitter jag och bråkar med en kurs jag måste göra inför jobbet nästa vecka, en utbildning till Postombud. Det är sjukt svårt. Nu när jag äntligen kommit in i ICA-jobbet och lärt mig PLU-nummer så ska jag lära mig hur man skickar brev till olika ställen. Och tro mig, det är svårare än man tror. Har typ gjort en kurs av fyra och därefter ska jag göra ett slutprov. Döda mä.

Plikten kallar, men tänkte bara säga förlåt förlåt förlåt för att jag inte skriver så ofta. Lovar ett fint inlägg med en massa bilder i framtiden. OK?


sista dagen

Imorgon är det lov. Det känns så konstigt! Jag ska ju jobba hela sommaren så har liksom inte så mycket att se fram emot ändå (visst, jobbet blir roligt men ändå!)

Idag har vi brännboll med utklädning på skolan, vår klass ska föreställa gamlingar. Problemet för mig är att mina vardagskläder är tantiga. Så det blir liksom ingen skillnad...

Färgade håret igår förresten, är såååå nöjd!


bra skit

Igår kväll var jag först med Viktoria, vi slukade varsin pizza på BiteLine. Sjukt gott alltså.
Därefter rullade vi in till stan där vi träffade Basse. 
Drog hem till Viktoria och myste på, sedan skedade vi.

Idag har jag gjort pannkaksfrukost med Vickan (Basse drog), kikat på Pontus match och köpt hårfärg - ikväll ska utväxten bort!









student 2012














































.


trött eller?

Vill inte sova. Men kanske bör.


Sista måndagen i år två

Och det är SÅ skönt. Idag har vi haft picknick inomhus med klassen, städat arbetsrummen och förberett inför treornas student imorgon. Det är mycket som ska göras vi måste ju vinna priset för finast vagn.

Efter skolan gick jag på stan med Evelina och basse, svängde förbi donken och fick senare med mig en skjorta och "snoddring" hem.

Imorgon ska vi vara på skolan kl.7.00 = sovdags nu!


 


Evelina

"jag dras till genomskinliga kläder! Är jag en hora?"


BBfinal

Jaaaaaaa Hanna J vann!!!
Och Amandus tvåa, jävulskt nöjd jag är nu!


.

Att känna att man inte duger eller räcker till måste vara den värsta känslan.

Ja jag deppar på bloggen men vem ska jag annars prata med?


grillerill

Igår var vi hos Dennis, grillade och hade det trevligt! Jag och Evelina skedade och tog bussen hem med basse idag.

Nu är jag helt död, efter att ha varit uppe till fyra. Zzzzz. Men lätt värt.


lekstuga

Idag passade Hanna och jag på att pynta entrén på skolan lite, hehe.

Naturarna får fortsätta att göra narr över oss om de vill, vi blir chef ändå.


RSS 2.0