döda mig inte för bilden hjärtat

Tänkte bara säga att med dig är jag lyckligast på jorden!


livet är fullt av överraskningar...



... Som att tappa sin Iphone i fil. Fantastiskt, kunde inte starta dagen bättre. Att det sedan spöregnade och att jag missade bussen gjorde saken ännu finare. 

Men jag är inte bitter.
Imorgon är jag ledig!!! HURRA! Och då kommer mitt hjärta, så kan jag börja leva igen.

xoxo

kaos

Sorry sorry...

Anledningen till att jag inte skrev igår var att jag var helt död. En person fick ett krampanfall på min praktik och det var väldigt obehagligt. Eftersom mormor brukar få sådana kändes det extra hemskt.

På kvällen kom farmor, det var kul att se henne. Men fortfarande lite småstelt eftersom vi träffas typ en gång per år. 

Fick en födelsedagspresent i efterskott av henne, blev sjukt nöjd:





Waaah första locktången som fungerar på mitt hår - Så lycklig! Den var kick-ass-bra.

xoxo


usch

Det är något som är fel. Vet inte vad det är men fick en hemskt obehaglig känsla... Skriver sedan


namnsdagsfika

Hihi gissa vad jag gör...


munter... Eller?

Såhär bra känns allt nu...


fyndarn'



Vem fyndade denna skönhet 50x50 för 20 spänn? 

JAG!

grym hon är

... åh just det, det är en tavla. Hehe

fantasin flödar

... Och därför snodde jag en kul grej från min käre väns blogg. Men har man bloggtorka så har man...

1. presentera mig själv
2. vad bjuder jag på för mat
3. vad är kärlek
4. om det här var min sista dag
5. tio saker du inte vet om mig
6. en dag hemma hos mig
7. dåliga vanor och laster
8. favoritsaker
9. min favoritplats
10. det här ska jag bli när jag blir stor

Fortsättning följer!

-

Rosa Bandet gör det möjligt.
Köp ett eller flera av årets sex band och stöd kampen mot bröstcancer!

taxi



Grattis till världens finaste som tog sitt körkort idag!

drog



Åh, låten. Hon. Videon. Allt.

tlött



Jag är trött. Och ändå har jag inte gjort så mycket idag. Började APU:n kl.14 , det var spännande men sjukt svårt. Det är lite jobbigt när man aldrig arbetat med personer med störningar förut, jag vet inte vad jag får och inte får göra liksom... Första veckan lär bli en sådan där följa-efter-handledare-som-en-stalker-vecka. Men jag måste ju!

Jag fick vara ledig på fredag, skönt för då hinner jag städa innan min Michael kommer på kvällen. 

Håll i hatten! För nu ska jag ut i trafiken. Hehe. Har fått alla papper nu. Yiha!

Ikväll ska jag plugga lite, därefter slänga mig framför tvn. Jag börjar kl.8 imorgon och är man lika död på morgonen som jag så bör man sova tidigt. 

xoxo

rawr


söndag............... igen

Jaha, ännu en söndag. Trevligt. Brukar oftast ha en sitta-hemma-och-deppa-+-tänka-över-livet-dag på söndagar men idag har jag faktiskt hunnit med något ruuligt.

Vid tolv vaknade jag av att snickaren bankade i väggen. Jag var skitsur, eftersom min käre bror höll mig vaken halva natten. (Fast okej, det var Niclas som låtsades vara min bror och skrämde skiten ur mig) Som sagt, skitsur.
Drog ner, brände min lunch, fantastiskt.

MEN!

Sedan drog hela familjen till Härsnösand för att hälsa på min farbror med familj. Skitkul! Har inte varit där på år. Fick träffa min nya kusin och hon var såå sööööt. Dog lite nästan. Ville ha barn för en minut, innan jag började tänka på 16 and pregnant. 

Vi åt, åt, åt och åt... Har världens halsbränna nu, NAJS! Dock hade jag skitroligt.

Vi drack världens godaste te också:



Nu ikväll har jag suttit och kämpat med en historiauppsats. Imorgon börjar min praktik, WOHO!

xoxo

bio







Tjenamorssssss! Var som sagt på bio ikväll, vi såg Fright night. Sjukt läskig film, det var inte roligt att vandra hem ensami mörkret vill jag lova. Blev också sjukt lycklig då The Ark var bioreklam!!!!!! Hehe lycklig tjej glad för ingenting...

När vi skulle köpa biljetter så var det så sjuukt kul. Killen i kassan hällde hela Agnes dricka utanför och åh det var så fult. 

Nu vet jag inte vad jag ska göra, drar till Agnes kanske... Eller lägger mig och sover, är skittrött. 

Vi får se var kvällen tar mig! 

xoxo

presenteeeeeeeer




gofika











Fikade idag hos Agnes, hade jättetrevligt! Vi planerar också att gå på bio ikväll. Tänkte först se Paranomal Activity 3 men jag vet inte om jag är tillräckligt stabil för att se den haha... Vi får se hur det slutar. Fick också min födelsedagspresent av Agnes idag, slänger upp en bild på det sedan. 

xoxo

helt dö

Goooooood morgon! Vaknade nyss, fick ett sms av Agnes att jag skulle till henne om en timme (!!!!!)

Bjur på bilden, visst är den fager? Hur många rynkor kan du få?


suit up day +

Bildbomb från dagens suit up day! Älskar min klass.




















Bilder från mig, Emma, Maria och Carro.

xoxo

min halsduk är min nya vän



Just det! Min dag... 

Började dagen med världens godaste frukost!!!!! Fick äran att välja flingor själv nu när tyskarna var på besök och det händer nog aldrig... Hehe. Därefter började skolan, hade ett litet informationsmöte om praktiken och så. Sedan slutade vi. Jag var kvar på skolan till två när jag slutade halv elva... GALEN. Men det var ju faktiskt en enda sak som höll mig kvar och det var:

*trumvirvel*


KLASSIKERN!

Så sjukt roligt, kanske lägger upp en film från det här då det kommit upp på youtube. 

Nu på kvällen har jag hjälpt syster med fix inför tennis, därefter lekte jag mamma och duschade henne. Fick titeln "världens bästa hårborstare" STOLT.

xoxo

stefan



Det känns så tomt. Nu när man vet att det är på riktigt. Dock har jag inte riktigt fattat det än. Det kommer jag nog aldrig att göra. 

Jag minns hur rädd du var för kottar. När vi lekte krig och dina byxor sprack. Ditt limegröna kubbspel. Den hemliga luckan i väggen. Hur vi gick ensamma till skolan för första gången, och din mamma spionerade på oss. När du skrev en saga om en kille som köpte en näshårstrimmare. Hur galen din katt var när den klättrade i mitt hår. När vi blockade blommor på midsommar för att sedan drömma om någon på natten. Jag minns när vi bakade pepparkakshus. Hur stolt du var över din ritning på ett hus. Att din favoritfärg var grön. 

Jag minns när jag frågade dig hur du skulle se ut när du blev stor. Det fanns ingen bild. Nu vet jag varför.

Livet är så orättvist, men jag vet att du har det bättre där du är nu. Och du kommer alltid att finnas med oss min vän. 



det här fältet måste fyllas i



Kvällen spenderas framför tvn, hockey och lösgodis står på menyn. Hehe. Ibland måste man blunda för allt hemskt som händer. Världen är så orättvis!!!

...

ledsen. jätteledsen. behöver någon, nu.

bournemouth

















Åh, jag hittade en gammal engelsk kompis på Facebook som jag lärde känna när jag var i England för tre år sedan, sjukt kul! Vill så himla gärna åka tillbaka och besöka alla platser igen! 

xoxo

hallelujah

¨
Lol-bilen.

Idag är jag sjuk. Eller sjuk vet jag inte, men min mage och allt har tagit mig till nivån då man inte orkar gå till skolan. Min dag kommer bestå utav plugg plugg och åter PLUGG då jag har en analys att skriva till på fredag. Efter det ska jag fira med 100 kg godis, tårta, och allt annat som man kan tänkas bli tjock av. 

På fredag ska vi ha suit up day i klassen, fränt.

Jag kanske hör av mig ikväll om jag inte dött!

xoxo

++


ny hårfärg

Färgade håret igår kväll... Körde på den vanliga, trivs skitbra med den! Som ni ser på bilden ovan behöver jag två förpackningar till mitt hår... Herregud, tjockhåret. Men snart ska det av, hoppas jag.
Inte världens bästa före och efter bild men man ser ju litegrann i alla fall. Det blir mörkare som nyfärgat, innan var det en ful urtvättad rödfärg. Uäk! Funderar också på att köpa en vinröd färgbomb... Kan den vara bra? Jennifer i min klass tipsade mig om den, tror jag ska testa! 



xoxo

praktik



WOHO!!!!!!!!!!
Är så sjukt lycklig, har fått världens bästa praktikplats! Det är ett boende för personer med hjärnskada och det ska bli så galet kul och intressant. Gjorde ett besök där idag och blev helt såld! Personalen där är också jättemysiga. Hoppas det här blir bra nu!

xoxo

NOOOOOOOOOO!!!

Det här händer inte!!!!!!!!! Var på toa, också skulle jag bara kika i spegeln, så ser jag vääärldens munsår! Kommer se ut som värsta fläskläppen inom några dagar... Kanske kan lägga upp en fläskläppsbild här om ni har tur och ber snällt. Fast jag tror inte man vill se det, räcker nog med alla på skolan. Buhu. Rest in peace

Morsning korsning

Hola! Ligger i sängen nyvaken och är nervös som en gris. Varför? För jag har prov såklart. Blir alltid likadan, helt i onödan och är så förbannad på mig själv för det.

Har jätteont i magen också, den verkar inte vela bli bättre...

Nu ska jag gå ner och vinka av tyskarna, kanske fälla en låtsastår eller två.

xoxo


we don't celebrate sundays

Idag är det Söndag, så sjukt tråkigt. Jag mår dåligt, har 1234567 saker i skolan och mitt hus är invarderat av tyskar. Jag kanske låter hemsk när jag säger att jag längtar tills de åker hem imorgon, men jag säger det ändå

- jag längtar tills de åker hem imorgon.

Jag vet inte vad det är men det är sjukt jobbigt att lyssna på tysktalande människor så fort man går ner för trappen. (Jag har suttit på mitt rum och gömt mig nu i nio dagar, hehe)

Idag är det 13 dagar kvar tills jag får träffa min pojk igen. Shit vad vi kämpar på. När jag tänker efter så är vi lite halvknasiga båda två... Men det gör ingenting, så länge vi kan vara det tillsammans. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och fantiserat om när han kommer med tåget.

Kvällen består av väntan, väntan tills jag får prata med Micke och väntan tills min mamma kan vara snäll och söt att hjälpa mig med läxan. Den största väntan av alla är nog tills äppelpajen kommer ut ur ugnen, mums!
xoxo

Ebba Grön – Jag Hatar Söndagar

Vad ska du bli?

Känslan att pumpa Ebba Grön superdupertrupermegabamsehögt och leka punkare, med stekpannan som elgitarr då familjen är och handlar.

Den känslan ♥

Varför "jag vill ha lussebullar"?

Jo, jag är som tidigare nämnt ett matvrak, och jag älskar lussebullar. Finns det något bättre? Nope. 
(sedan kan man ju kanske genomskåda att min kreativitet är lika usel som bloggnamnet men det kan vi blunda för)

livet är ett äventyr. riskera det

Hihi. Ja men hej igen! Efter en mängd olika misslyckade bloggförsök från min sida (som Emma så fint berättat) så har jag nu bestämt mig för att prova. Igen. Och ja, nu efter cirkus två meningar har jag redan fått idétorka. Hm.
Men vem är jag då? (ska försöka beskriva utan att det låter som en arbetsintervju) HAHA
Jag är en allmänt konstig person på 17 höstar som älskar mat, mina fina vänner och min Michael. Jag älskar Elvis och har The Ark-feber. (Ja, i stort sett allt jag hör folk prata om tror jag handlar om The Ark) Jag läser Ledarskapsprogrammet på gymnasiet fast jag hatar att leda grupper, men stortrivs. Jag är allmänt lat och seg men älskar att spela fotboll.

Vill du bli min brevvän? Nej okej. 

Ps 1: Tack Emma för att du hjälpte otekniska jag med bloggen. Du är en fin vän.
Ps 2: Bli inte less om 90% av inläggen handlar om plugg. För jag är en plugghäst. (gnägg)
xoxo

hola amigos.

Hej och välkommen till Amandas nya fina lilla blogg!
Jag har suttit och knåpat lite med designen och lite sånt nu, så hoppas hon blev nöjd :) och ni som hennes läsare, se till att vara duktig på att kommentera så blir det mycket roligare för henne, annars kommer det sluta med att hon tar bort bloggen och gör en ny som hon gjort typ 70 gånger nu....

Hur som helst så får ni ha det så bra, så ska jag se till att Amanda uppdaterar mycket :D
Pusssss / emmaabyden.blogg.se


puss på dig min fina vän

RSS 2.0